Webdesign

Website

SK webdesign ontwerpt en maakt een website die opvalt en scoort. Wij maken onderscheidende websites die voor jou werken.

Wij bouwen websites in wordpress die tussen alle andere aanbieders opvallen. Wij bouwen daarom ook websites die onderscheidend zijn en visueel aansluit op jouw huisstijl. Ons hele team staat klaar om jou te helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw website. Wij kijken samen naar wat jou wensen zijn en welke wensen jouw klanten hebben. De antwoorden vatten wij samen en zo krijgen wij een helder beeld van alle verwachtingen en uitgangspunten.

Webshop

Wil je een webshop die opvalt, gebruiksvriendelijk is en verkoopt? Wij maken onderscheidende webshops die voor jou werken.<br><br>
Wij maken een webshop die mooi, professioneel en verzorgd uitzien. Wij bouwen de webshops in wordpress met woocommerce plug-in. Net woocommerce beheer je je webshop eenvoudig. Producten toevoegen, prijzen aanpassen of de kleuren toevoegen alles is eenvoudig te onderhouden of te veranderen. Met een SK webdesign webshop profiteer je van optimaal gebruiksgemak en doelgericht conversie.

Hoe gaan wij te werk

Stap 1

Kennismakingsgesprek om een idee te krijgen van wat u wensen zijn.

Stap 2

Ontwikkelen van uw website en/of webshop.

Stap 3

Reviewfase: ontwikkelfase is afgerond en het eindresultaat wordt nagelopen om het perfecte eindproduct aan u op te leveren

Stap 4

Na uw goedkeuring komt de website of webshop per direct online.

Contact

Volg ons op social media