Branding

courses, shares, forex

wat is branding?​

Klanten hebben een voorkeur voor een merk dat zich onderscheidt en waarmee zij zich kunnen identificeren. Deze voorkeur wordt ingevuld met een branding strategie. Branding is meer dan het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo. Goede branding laat zien waarom jouw bedrijf doet wat het doet.

goed product? maar het verkoopt niet van zichzelf?

 Men wordt dagelijks om de oren geslagen met reclameprikkels, online en offline. En als je al goed gezien wordt, is het nog de vraag of jouw doelgroep jouw merk interessant genoeg vindt en overgaat tot de gewenste actie. Jouw merk, product of dienst moet voor jouw doelgroep namelijk een positief referentiekader hebben. Dit “positief laden van een merk” is een essentieel onderdeel van moderne marketing, branding genoemd.

Marktonderzoek​

Voordat SK Webdesign begint aan de branding van jouw product, dienst of merk, doen wij een marktonderzoek. We bekijken en vergelijken jouw concurrentie en analyseren de kansen en bedreigingen.

Strategie & Concept

Zodra we de huidige situatie in kaart hebben gebracht, kunnen we aan de slag met de strategie en concept die de basis gaan leggen voor het behalen van je gewenste marktpositie. Hierop ontwikkelt SK Webdesign een strategisch en visueel concept waarbij de ontvanger, jouw potentiële klant, centraal staat.

campanges

Dit concept wordt vervolgens vertaald naar een effectieve campagne. De strategische communicatieboodschap wordt via de juiste crossmediale middelen aan de juiste doelgroep getoond en ons doel is daarbij dat er zo snel mogelijk de gewenste conversie ontstaat.

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend offerte.

Contact

Volg ons op social media